Bestuur

Het Bestuur van Stichting A-wareness bestaat uit medewerkers van Royal A-ware, Bouter Cheese en AB Texel Group. Samen organiseren en coördineren zij de activiteiten van Stichting A-wareness. Dit doen zij onbezoldigd. Graag stellen wij de bestuursleden aan je voor:

Marco Hoogenes - Voorzitter

Director Procurement - Royal A-ware

Het iets kunnen doen voor een ander geeft een vele malen beter gevoel dan iets te laten, dus doen!

Myrte Dijcks - Secretaris

Lead Recruiter - Royal A-ware

Een klein gebaar kan voor een ander iets groots betekenen, ik ben blij dat ik daar in de Stichting aan bij kan dragen.

John van Leeuwen - Penningmeester

Head Accounts Receivable Cash Management - Royal A-ware

De glimlach op de gezichten, daar doen wij het als Stichting voor.

Arie Anker

Erelid

Arco Butter

Manager Logistiek en CSO - Royal A-ware

We kunnen niet iedereen helpen, maar iedereen kan wel iemand helpen.

Jos Wissink

Plant Manager Borrelgemak Almere - Bouter Group

Niets mooiers dan mensen zien genieten van de aandacht, zorg en “vrijheid” die voor hen niet altijd vanzelfsprekend is.

Afke Rijpkema

Manager Binnendienst veehouderijzaken - Royal A-ware

Kinderen die gezond eten zitten lekkerder in hun vel en hebben minder kans om ziek te worden als ze volwassen zijn. Zuivel is hiervoor een goede basis. Ik zet me in om via onze Stichting dit verhaal te blijven delen.

Caroline Zegers

Category Manager DLL Apero - Bouter Group

Met Stichting A-wareness ontplooien we diverse initiatieven om mensen extra hulp te bieden. Dat maakt het werken voor de Stichting erg divers en geeft me veel voldoening.

Arie van der Sar

Quality Manager - AB Texel Group

Met Stichting A-wareness kunnen we door een kleine bijdrage te leveren, groot plezier maken voor de deelnemers aan de projecten. Je samen met collega’s inzetten voor mensen die het kunnen gebruiken geeft energie!

Gerdien Simonse

Marketing & Communications Manager - AB Texel Group

Mooi om bij een bedrijf te werken dat mensen in onze omgeving een steuntje in de rug wil geven. Daar help ik graag aan mee.